EEN HELE NIEUWE WEBSITE!

Gepubliceerd op 20 november 2019 19:55

En daar is hij dan eindelijk: mijn nieuwe website. IAMXENA heeft - na één jaar - opnieuw een makeover gekregen. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, en hoop dat jullie er ook enthousiast over zijn. Vandaag overloop ik wat er nieuw is, en waarom deze makeover nodig was. Laat zeker een comment achter als je nog tips hebt voor verbeteringen aan mijn website!

Kijk dan hoe mooi! Ik zit nog altijd op een "roze wolk" (I AM XENA is toch wel een beetje mijn baby) en word altijd enthousiast als ik mijn nieuwe homepage zie. Het was veel werk.

WAAROM EEN NIEUWE WEBSITE?

Mijn vorige website was wel al mooi, vond ik, maar het miste persoonlijkheid. Ik had hiervoor namelijk een blog gemaakt op Blogspot "Blogger" thema, dat uiteraard niet uniek was. Ikzelf heb een nieuwe website via "Jouwweb" " www.jouwweb.com " gemaakt. Alles is zelf gekozen, en zelfgemaakt. Het was immers tijd geworden voor iets dat nog beter was dan ervoor.

Misschien heb je het al gemerkt, maar alles gaat ook veel sneller met de nieuwe website. De laadtijden zijn veel korter, waardoor je veel sneller overal naartoe kan surfen. Het is een hele verbetering!

HOE ZIET HET ER NU UIT?

Op de homepage zie je helemaal vanboven mijn websitenaam, dat al een tijdje bestaat, en eronder de categorieën. Daaronder zie je drie foto's van mij. En nog is daaronder zie je waarover mijn blog gaat. Wat misschien wel handig is voor jullie.

Ik heb verschillende categorieën:
- HOME
- DESIGN
- MAKE-UP
- LIFESTYLE
- ABOUT
- CONTACT

Op deze website plaats ik bijna elke dag een nieuwe post.
Dus ben jij benieuwd, hou dan zeker mijn blog in het oog voor nieuwe posts.
En/of volg mij op Sociale Media

Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe website. Het is zo'n verbetering, ik word er zooo  blij van. Natuurlijk wil ik daarom weten wat jullie ervan vinden. Heb je nog tips? Merk je dingen op die nog niet helemaal goed zitten? Laat het me weten door een reactie in de comments achter te laten!

Untill next time,
Xena Brants ★
I AM XENA ★


WAT VIND JIJ VAN DE NIEUWE I AM XENA BLOG?

 

Dit delen:

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.